İçeriğe geç

Lory Ne Demek

Lory nedir?

Lory, Loriinae alt familyasına ait çeşitli papağanlardan herhangi biri. Lory, Loriinae alt familyasına ait çeşitli papağanlardan herhangi biri.

Lori ne anlama gelir?

Lori kuşları papağangiller familyasının bir alt familyasına ait kuşlardır.

Lorikeet ne demek?

Loriini, çeşitli çiçek ve meyvelerden, tercihen fındıklardan nektar yiyebilmelerini sağlayan fırça uçlu dilleriyle karakterize edilen, ağaçlarda yaşayan küçük ila orta büyüklükteki papağanlardan oluşan bir kabiledir.

Loran ingilizce ne demek?

Uzun mesafeli seyrüseferin kısaltması.

Lori neresidir?

Lori (Ermenice: Լְָּ) Kuzey Ermenistan’da bir ildir ve Gürcistan ile komşudur. Lori bölgesinin başkenti Vanadzor (Karakilise) şehridir.

Lori Lori hangi yöreye ait?

Lori lori ==Kürtçe ninni.

Lorin ismi nereden gelir?

Lorin ismi parlak anlamına gelen bir kelimedir. Kürt kökenli olan bu isim Kürtçe ninni söylemek anlamına gelir. Küçük kızlar için uygun bir isimdir ve Türkiye’de birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Lola ismi ne anlama gelir?

Lola, birçok Batı dilinde bir kadın ismidir. Üzüntü ve keder anlamına gelen İspanyolca Dolores isminden türemiştir.

Lucy ne anlama gelir?

Lucy, ışık anlamına gelen Latince eril isim Lucius’tan türemiş bir İngilizce dişil isimdir (şafakta veya gün ışığında doğan, ancak açık tenli veya açık tenli de olabilir). Şafakta veya gün ışığında doğan, açık tenli veya açık tenli de olabilir (may), Latince eril isim Lucius’tan türemiş bir İngilizce dişil isimdir.

Lori kuşu ne yer?

Lori papağanlarını bebekken satın almanız ve size alışana kadar elle beslemeniz önerilir. Doğada çiçek poleni ve nektarla beslenirler. Dillerinin ucundaki fırça benzeri yapı, nektar ve poleni ayırt etmelerini sağlar.

Lori papağan konuşur mu?

Lori Papağanı Konuşur mu? Hem gökkuşağı hem de kırmızı lori papağanları konuşmayı öğrenebilir. Bunu yapmak için istikrarlı, sabırlı ve sıkıcı olmayan bir eğitim programı uygulamak gerekir.

Lori papağanı nerede yaşar?

Lorius garrulus, Lorius cinsindeki bir kuş türüdür. Endonezya’ya özgüdür ve Kuzey Maluku ormanlarında yaşar.

Loran ne demek?

LORAN (LOng RAnge Navigation), gemilerin ve uçakların konumlarını belirlemeye yardımcı olan bir navigasyon ve konumlandırma sistemidir.

Azura İngilizce ne demek?

(eser). Gök, gök; gök mavisi; (S). gök mavisi renkte.

Levin İngilizce ne demek?

Levin bir erkek ismidir. Eski İngilizce Leofwine veya Eski Almanca Leobwin veya Liebwin’in modern bir Almanca versiyonudur ve “sevgili arkadaş” anlamına gelir ve bir erkek ismidir. Eski İngilizce Leofwine veya Eski Almanca Leobwin veya Liebwin’in modern bir Almanca versiyonudur ve “sevgili arkadaş” anlamına gelir.

Lorin anlamı nedir?

Lorin ismi parlak anlamına gelen bir kelimedir. Kürt kökenli olan bu isim Kürtçe ninni söylemek anlamına gelir. Küçük kızlar için uygun bir isimdir ve Türkiye’de birçok kişi tarafından kullanılmaktadır.

Lynn anlamı nedir?

Lynn isminin anlamı Kelt dillerinde “göl” anlamına gelir.

Kaynak: UzayEmlak.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir