İçeriğe geç

Flekso Baskı Makinesi Ne Işe Yarar

DTF baskı makinesi ile neler yapılabilir?

Süblimasyon sadece polyester içerikli beyaz ürünlere baskı yapmanıza olanak tanırken, DTF baskı sistemi özellikle pamuk, ipek, viskon ve polyesterden yapılmış ürünler olmak üzere istediğiniz her türlü kumaşa baskı yapmanıza olanak tanır. Yani renk fark etmeksizin istediğiniz her türlü tekstile kolayca baskı yapabilirsiniz.

UV baskı makinesi ile neler yapılabilir?

UV yazıcıyı cam üzerinde kullanmak yaygın bir uygulamadır. UV baskı makineleri cam yüzeylerde net ve canlı baskılar üretebilir. Bu onu reklam, dekorasyon, tabela, vitrin düzenlemesi, cam paneller, cam kapılar, cam masa üstleri ve daha birçok uygulama için ideal bir seçenek haline getirir.

Master flekso baskı nedir?

Masterflex baskı, yüksek çözünürlüklü ve detaylı baskılar üreten bir baskı teknolojisidir. Bu işlem genellikle fleksografik baskı makinelerinde kullanılır. Masterflex baskı, özel olarak geliştirilmiş yüksek kaliteli baskı silindirleri ve özel mürekkepler kullanılarak yüksek hassasiyetle çalışır.

Baskı makinesi ne işe yarar?

Matbaa, mürekkep taşıyan bir yüzeye (kağıt veya kumaş) mekanik basınç uygulayarak görüntüyü aktaran temel baskı aracıdır.

DTF baskı ütü ile olur mu?

Evet efendim, uygun olur. 140 ile 160 derece arası uygundur.

DTF baskı yıkanınca çıkar mı?

Baskısını yaptığımız ürünlerin yıkandığında çıkması pek mümkün değildir! Tavsiye ettiğimiz yıkama sıcaklığı 30 derecedir, çünkü 60 derecenin üzerinde yıkanan ürünler baskıyı etkileyecek kumaş deformasyonuna neden olabilir.

UV baskı kaç para?

UV LED dijital baskıda ücret tek tarafta 100 adete kadar sabit 500 TL, 100 adet ve üzeri için sabit 5,00 TL’dir. Lazer baskıda ücret 100 adetten az sayfa başı 350 TL, 100 adetten fazla sayfa başı 3,50 TL’dir.

UV baskı kaliteli mi?

UV baskı diğer baskı türlerine göre çok daha kaliteli ve dayanıklıdır.

Hangi ürünlere baskı yapılır?

Fuarlara yönelik afiş, poster, roll-up banner, duvar kağıtları ve reklam panoları gibi büyük formatlı baskılar, dijital baskı ile net ve canlı renklerle basılabilmektedir.

Flexo ne için kullanılır?

FLEXO® aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır: • Spor yaralanmaları gibi künt travmalardan sonra ellerde ve ayaklarda oluşan akut morluklar, burkulma ve zorlanmalardan kaynaklanan ağrı. Diz eklemi iltihabı durumunda, eklemin etrafındaki yumuşak dokularda (bursa, tendon, bağlar ve eklem kapsülü) ağrılı durumlar oluşur.

Flexo baskı makinesi nedir?

➢ Fleksografi, letterpress baskının bir gelişimi olup, ambalaj baskısında en yaygın kullanılan baskı tekniğidir. ➢ Fleksografi makineleri (çoğunlukla) “DÖNER”dir ve bobin formundaki plastik filmlere baskı yapar. Ayrıca karton, kraft kağıt ve oluklu mukavva (mukavva) gibi düz olmayan yüzeylere baskı yapmak için de tercih edilir.

Master Flex ne demek?

Masterfleks baskılı kutular daha fazla görsellik gerektiren ürünler için kullanılır. Ofset baskılı kutuların üretim süreci uzun olduğundan ve kutu dört makinede oluşturulduğundan Masterfleks kutular daha dayanıklıdır, daha ucuzdur ve aynı görsel görünüme sahiptir.

UV baskı makinası ile neler yapılabilir?

UV baskı makinelerinin uygulama alanları şunlardır: MDF baskı, ahşap ve PVC yüzeyler, cam yüzeyler, kart baskı, deri baskı, taş baskı, vinil baskı, tekstil ürünleri baskı.

Tişört baskı işi yapılır mı?

Tasarımlarınızı serigrafi ve dijital baskı tekniklerini kullanarak tişörtlere aktarabilirsiniz. İmzanızı veya şirketinizin imzasını taşıyan ürünler basarak farkınızı gösterin! Göz alıcı ve yenilikçi baskılar artık 3D tişört baskı makinesiyle mümkün.

Baskı makinesi alırken nelere dikkat edilmeli?

Son olarak dijital baskı makinesi satın almadan önce ihtiyaçlarınızı belirleyin ve baskı hacmi, baskı kalitesi, baskı boyutu, baskı hızı, yazılım uyumluluğu, servis ve destek, fiyat gibi faktörlere dikkat edin.

DTF baskı nerelere uygulanır?

DTF baskı sistemleri ile hemen hemen her türlü tekstil ürününe baskı yapmak mümkündür. DTF baskı makinesi ile PET film üzerine oluşturulan baskı, ısı pres makinesi kullanılarak istenilen yüzeye uygulanır. Canlı baskısı yıkamaya ve esnemeye dayanıklıdır.

DTF baskı yıkamaya dayanıklı mı?

DTF baskı prosesi uygulanan ürünler yıkamaya dayanıklıdır.

Tişört baskı makinesi ile neler yapılır?

Tişörtlere çeşitli tasarımlar basabilen tişört baskı makinesi, istenilen tasarımları net ve canlı renklerle kumaşa aktarır. Makinenin çeşitli özellikleri, mürekkep püskürtmeli baskı kullanarak kumaşa desenler basabilir.

UV baskı mı DTF baskı mı?

UV doğrudan baskı, UV DTF baskıdan daha dayanıklıdır çünkü UV DTF baskısı, aşınmaya daha az dayanıklı olabilen bir yapışkan filme dayanır. Ancak, UV DTF baskısı, astar gerektirmediği için çeşitli malzemelerde daha tutarlı dayanıklılık sunar.

Kaynak: kariyerist.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir