İçeriğe geç

Antalya Havalimanı Alanyaya Nasıl Giderim

Antalya Havalimanından Alanya’ya servis var mı?

Antalya Havalimanı Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya taksi, otobüs veya bazı havayollarının servislerini kullanarak ulaşabilirsiniz.

Antalya havaalanından Alanyaya havaş var mı?

Bazen son dakikada ayarlamak mümkün olmayabilir veya çok pahalı olabilir, ancak havalimanı transferi ayarlamadan Alanya Gazipaşa Havalimanı’na gelmek zorunda kaldınız. Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya ulaşmak için tüm uçaklara Havaş, Bizim Transfer, 7/24 Transfer ve taksiler hizmet veriyor.

Antalya Havalimanı Alanya Havaş ne kadar?

Havaş Alanya şehir merkezine gitmekte olup ücreti 75 TL’dir. Ancak gideceğiniz otel veya ev şehir merkezine uzaksa Bizim Transfer 250 TL’den başlayan fiyatlarla sizi kapınıza kadar bırakacaktır. 7/24 hizmetinizde olan firmamızla telefon veya internet üzerinden rezervasyon yapabilirsiniz.

Antalya Havalimanından Alanya’ya nasıl giderim?

Havaş otobüsleri sizi havalimanından şehir merkezine götürebilir. Alanya Havalimanı’na inen iç hat uçuşları için servisler düzenlenir ve uçak indikten 25 dakika sonra hizmete girer. Şehir merkezine yaklaşık 50 dakikada ulaşılabilir.

Antalya Alanya otobüsleri nereden kalkıyor?

Antalya-Alanya arasındaki otobüs seferleri Antalya Yeni Doğan veya Antalya otogarından başlayıp Alanya otogarında son bulmaktadır.

Antalya Havaş saat kaça kadar çalışıyor?

Havaş ile Antalya Havalimanı’na nasıl giderim? Havaş otobüsleri 5M Migros AVM otoparkından kalkarak havalimanının iç hatlar terminaline servis hizmeti sunmaktadır. Otobüsler gece 03:00 ile 22:00 arasında her saat başı çalışmaktadır.

Antalya Havalimanından Alanya kaç saat?

Antalya Havalimanı ile Alanya arasındaki mesafe 125 kilometredir. Seyahat süresi özel transfer ile 2 saat, ekonomik transfer ile 2 saat 30 dakikadır. Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya ulaşmak için Serik, Side ve Okurcalar üzerinden seyahat edebilirsiniz.

Alanya havaş nereden kalkıyor?

HAVAŞ ile Ulaşım Havaş otobüsleri Gazipaşa Havalimanı (Alanya) terminal binası önündeki duraklardan hareket etmektedir.

Havaş için rezervasyon gerekli mi?

Araçlarınızı rezerve edebilir miyiz? Araçlarımızda rezervasyon uygulaması olmadığından tarih ve saat seçimi yapılamamaktadır.

Antalya Havalimanından servis var mı?

Uluslararası terminallerimiz ile 2. uluslararası terminallerimiz arasında yaklaşık 2 metre mesafe bulunmaktadır.

Antalya Havaş ücretli mi?

Havaş otobüs ücretleri genellikle bilet satın alma sırasında ödenir. Rezervasyon yapmadan önce en son fiyat bilgilerini kontrol etmek önemlidir. Yolcuların seyahat etmeden önce biletlerini kolayca satın alabilmeleri için çevrimiçi rezervasyon seçenekleri de mevcuttur.

Havaşlar ücretli mi?

Bireysel giriş ücreti: KDV dahil 45 €. Kullanım süresi 3 saatle sınırlıdır. 0-2 yaş arası çocuklar için giriş ücretsizdir.

Alanyaya gitmek için hangi havaalanına gidilir?

Yepyeni bir hikaye için hemen Alanya uçak bileti satın alın. Türk Hava Yolları’nın Alanya uçuşları İstanbul ve Ankara havalimanlarından Antalya’daki Gazipaşa Alanya Havalimanı’na direkt olarak gerçekleşmektedir.

Antalya havalimanından Otogara otobüs Var mı?

600 numaralı otobüs hattı havaalanından otogara 01:15, 03:45 ve 06:00 saatlerinde sefer yapmaktadır.

Alanya havalimanı merkeze kaç km?

Nasıl Gidilir? HAVALİMANININ ÖNEMLİ TURİSTİK MERKEZLERİNE UZAKLIĞI (km)KonumMesafe (km)Alanya40Konakli55Türkler6013 daha fazla satır

Antalya havalimanından Alanya kaç saat?

Antalya Havalimanı ile Alanya arasındaki mesafe 125 kilometredir. Seyahat süresi özel transfer ile 2 saat, ekonomik transfer ile 2 saat 30 dakikadır. Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya ulaşmak için Serik, Side ve Okurcalar üzerinden seyahat edebilirsiniz.

Antalya Alanya otobüs bileti ne kadar?

Antalya-Alanya arası otobüs bileti fiyatları 169.00 TL’den başlıyor. Bu seferlerin ortalama bilet fiyatları ise 169 TL civarında.

Alanya’ya hangi otobüs firmaları gidiyor?

Metro Turizm, Isparta Petrol Turizm ve Pamukkale Turizm Türkiye’nin birçok şehrinden Alanya’ya uçuş düzenlemektedir.

Antalya havalimanından Otogara Nasıl Giderim?

Antalya Havalimanı’ndan Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne veya şehir merkezine yolcu taşımacılığı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Otobüs hareket saatlerini “Antalyakart” mobil uygulamasından veya 0242 606 07 07 numaralı Ulaşım Bilgi Hattı’nı arayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak: medited.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir