İçeriğe geç

Akarca Rakım Kaç

Akarca köyü nereye bağlıdır?

Akarca, Kırklareli ilinin Pehlivanköy ilçesine bağlı bir köydür.

Akarca hangi ilçeye bağlı?

Akarca, AvanosAkarcaLandTürkeiProvinzNevşehirBezirkAvanosGeografische RegionZentralanatolien11 weitere Zeilen

Adana Akarcalı Köyü nereye bağlıdır?

Akarcalı, Adana ilinin Yüreğir ilçesine bağlı bir ilçedir.

Akarca Plajı kum mu?

Seferihisar’da rahatlıkla denize girebileceğimiz kumlu plaj.

Seferihisar Akarca denizi nasıl?

Akarca plajı, temiz ve berrak mavi denizinin yanı sıra etrafını saran yemyeşil doğasıyla da huzurlu bir atmosfer sunuyor. İlk girişte deniz kayalık olsa da biraz ileride kumlu. Akvaryum gibi görünen denizi oldukça sığ olduğu için çocuklu aileler için de uygun.

Akarca hangi mahallededir?

Akarca, Sakarya ilinin Hendek ilçesine bağlı bir ilçedir.

Adana hangi ilden ayrıldı?

Osmaniye, Türkiye Cumhuriyeti’nin 80. ilidir. 1933 yılına kadar il olan Osmaniye’nin eski adı Cebelibereket’tir. O dönemde Adana iline bağlıydı ve 24 Ekim 1996 tarihli yasal düzenlemeyle tekrar il oldu.

Adana’da kaç köy vardır?

Bu ilçelerdeki 20 şehir ve 468 köy, 6360 sayılı On Dört İlde Metropoliten Bölge ve 27 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile kentsel ilçeye dönüştürülmüştür.

Adana hangi ilimizin sınırları içindedir?

Adana, Türkiye’nin Adana ilinin başkentidir. Seyhan, Yüreğir, Çukurova ve Sarıçam olmak üzere 4 ilçeye ayrılmıştır. Türkiye’nin altıncı büyük metropol alanıdır ve ülkenin önde gelen tarım, ticaret ve kültür merkezlerinden biridir.

Akarca plajında WC var mı?

Akarca Plajı İzmir merkeze 52 km uzaklıktadır. Şezlong, şemsiye, duş, soyunma odası ve tuvalet hizmetlerinin bulunduğu plajda, engelli ve araçlıların denize girebilmesi için rampa, plaja ulaşım için rampa ve yürüyüş yolu ve engelli tuvaleti bulunmaktadır.

Akarca Plajı ücretli mi?

Giriş ücreti olmayan bir plaj 🏖️ ve @sunbeachakarca’da bir plaj restoranı var #reklam Akarca’da gerçekten keyif aldığım bir plaj 🏝️, bu arada yemekleri de oldukça iyi. Plaj standartlarının üzerinde ve bunu akşam yemeğinde fark ediyorsunuz. 🤩 ✔️Hafta içi giriş ücreti yok.

Sığacık Akarca arası kaç km?

Akarca Plajı İzmir merkeze 52 kilometre, Sığacık merkeze ise 4 kilometre uzaklıkta bulunan Akarcık Plajı, Mavi Bayrak ödüllü plajlardan biridir.

Alaca köyü nereye bağlıdır?

Alaca köyü, Doğu Anadolu Bölgesi’nin Erzurum-Kars bölümünde yer almaktadır. İdari olarak Erzurum’un Ilıca ilçesine bağlıdır ve Ilıca’nın batısında yer almaktadır. Alaca köyünün Ilıca ilçe merkezine uzaklığı 12 km, Erzurum’a uzaklığı ise 30 km’dir.

Kayadibi köyü nereye bağlıdır?

Kayadibi, Sivas ilinin merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Köy ve kasabalar nereye bağlıdır?

Köy, Türkiye’nin yerel yönetimindeki en küçük yerleşim yeri olup, muhtarı olan tüzel kişiliğe sahiptir. 5442 sayılı İl İdare Kanunu’na göre idari teşkilatlanmada köyler, bucak ve kasabalara bağlıdır.

Kaynak: semsbt.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir