İçeriğe geç

Tayyip Erdoğanın Danışmanları Kimler

Cumhurbaşkanının danışmanı kim?

Şehrimize konferansa katılmak üzere gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Yalçın Topçu, Valiliğimizi ziyaret etti. Cumhurbaşkanımızın Başdanışmanı Yalçın Topçu, ziyareti sırasında Valimiz Sayın İbrahim Akın ile bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan’ın özel kalemi kim?

Şu anda Genelkurmay Başkanlığı görevini 2 Eylül 2014 tarihinden itibaren Prof. Dr. Hasan Doğan yürütmektedir.

Tayyip Erdoğan’ın yardımcısı kim?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanı Birinci Yardımcısı olarak atanan Fuat Oktay, 10 Temmuz 2018’de yemin etti.

Cumhurbaşkanı Müsteşarı kimdir?

ODTÜ Kamu Yönetimi Bölümü’nden birincilikle mezun oldu. ABD’deki Denver Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisansını, Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nde doktorasını tamamladı. Başbakanlık DPT Müsteşarlığı’nda AB İlişkileri Genel Müdürlüğü görevini yürüttü.

Cumhurbaşkanı danışmanı Saral kimdir?

Saral, 1967 yılında Of’ta doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Serbest inşaat mühendisi olarak çalıştıktan sonra 1999-2011 yılları arasında Of Belediye Başkanlığı, 2011-2015 yılları arasında ise İstanbul 24. Milletvekilliği görevini yürüttü.

Cumhurbaşkanı hukuk danışmanı kimdir?

Evli ve bir çocuk babası olan Mehmet Uçum, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı şoförü kim?

Ahmet Hamdi Çamlı (1965, Fatih, İstanbul doğumlu) Türk siyasetçidir.

Cumhurbaşkanı Sekreteri kimdir?

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Hurricane, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar tarafından karşılandı ve daha sonra Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı.

Tayyip Erdoğan’ın yanındaki Hasan kim?

Hasan Mezarcı (d. 11 Mayıs 1954, Aydınpınar, Düzce), geçmişte köktendinci görüşleriyle tanınan Türk tarikat lideri ve eski siyasetçidir.

Ak Parti genel başkan yardımcıları kimler?

Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri#İsim Görev13Vedat DemirözBaşkan Yardımcısı (Mali ve İdari İşler)14Mustafa ŞenBaşkan Yardımcısı (Ar-Ge)15Hasan Basri YalçınBaşkan Yardımcısı (İnsan Hakları)16Ömer İleriBaşkan Yardımcısı (Bilgi ve İletişim Teknolojileri)23 satır daha

2024 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Kimdir?

Fuat OKTAY, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine başarılar diliyor, yeni görevlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Cevat Yılmaz kimdir?

Cevdet Yılmaz (1 Nisan 1967 Bingöl doğumlu), Zaza kökenli Türk bürokrat ve siyasetçidir. Dr. Haziran 2023’ten bu yana Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısıdır.

Cumhurbaşkanının kaç tane yardımcısı var?

Kabine üyeleri; Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve 17 bakandan oluşur. Anayasaya göre milletvekili olamazlar. Bir milletvekili Cumhurbaşkanı Yardımcısı veya Bakan olarak atanırsa milletvekili görevinden istifa etmelidir.

Cumhurbaşkanı ölürse yerine kim bakar?

Cumhurbaşkanlığı makamı herhangi bir nedenle boşalırsa, 45 gün içinde cumhurbaşkanlığı seçimi yapılır. Seçim yapılıncaya kadar Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cumhurbaşkanı olarak görev yapar ve Cumhurbaşkanının yetkilerini kullanır.

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü kimdir?

Kaymakamımız, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Politikalar Genel Müdürü/Vali Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı yardımcısı kimdir 2024?

Fuat OKTAY, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. Kendilerine başarılar diliyor, yeni görevlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Cumhurbaşkanının yanındaki koruma kim?

Muhsin Köse, Türk Polisi, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürü.

Cumhurbaşkanı başdanışmanı Mustafa Akış kimdir?

Mustafa Akı (d. 10 Temmuz 1981, Beyşehir, Konya) Türk siyasetçidir. Konya Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 24. üyesidir.

Cumhurbaşkanı sunucusu kimdir?

Hande FıratEğitimAnkara ÜniversitesiMeslekMuhabir ve haber sunucusuAktif yıllar1990’lar-günümüzEvlilikMurat Özvardar (ö. 2017)4 satır daha

Kaynak: SummerCart.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir