İçeriğe geç

Turkcell Ücretsiz Akıllı Fatura Nasıl Yapılır

Turkcell akıllı fatura ücretsiz mi?

Farklı ihtiyaçlara yönelik özel olarak tasarlanmış ürün ve servislerle kullanıcılarına fayda sağlayan Turkcell, müşterilerinin farkında olmadan paket aşımı yapmasını engelleyen “Akıllı Fatura” hizmetini herkesin kullanımına ücretsiz olarak sundu.

Turkcell faturalı paket aşımı durdurma nasıl yapılır?

Fatura kontrol hizmeti ücretsizdir. Bu hizmeti iptal etmek için CANCEL CONTROL yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir. Tüm cihazlarla uyumludur.

Akıllı fatura nasıl yapılır?

Bireysel müşterilerimiz, Turkcell mobil uygulamasından, çağrı merkezinden veya AKILLI FATURA yazıp 2200’e SMS göndererek Akıllı Fatura servisini aktif hale getirebiliyor. Kurumsal müşterilerimiz ise Burada Kontrol ve Limit Durdurma servislerini aktif hale getirerek bu özellikten faydalanabiliyor.

Ücretsiz fatura kontrol aboneliği nedir?

Fatura Kontrol Hizmeti’ne abone olursanız, fatura tutarınız belirlediğiniz tutara ulaştığında SMS ile bilgilendirilirsiniz. Fatura Kontrol Hizmeti sayesinde kullanım durumunuzu merak ediyorsanız, güncel kullanım tutarınızı kontrol edebilir ve seçtiğiniz tutara ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

Akıllı fatura kaç TL?

Türkiye’den yurtdışına yapmak istediğiniz aramalar için tıklayın. Yurt içi ve yurt dışı ücretli servislere 60 TL karşılığında arayabileceğiniz Akıllı Fatura TL paketi için tıklayın. SMS ile satın almak için ADD TL yazıp 2200’e gönderebilirsiniz.

Akıllı durma özelliği nedir?

Vodafone’un faturalı durdurma özelliğiyle, farkında olmadan aşırı sonlanmaları sınırlandırırsınız. Duraklatma özelliği, mesajlarınıza, internetinize veya dakikalarınıza bir sınır koymanızı sağlar, böylece kotanızı aşmazsınız.

Turkcell paket aşımı kapatma ücretli mi?

Paket iptali için SMS ücretsizdir.

Akıllı aşım paketi nedir?

İnternet kotanızı tükettiğiniz halde interneti kullanmaya devam etmek isterseniz, bağlantınıza otomatik olarak atanan “Akıllı İnternet Aşım Paketi” için ardışık olarak ücretlendirilirsiniz. İlk 500MB / 15TL, 500MB aşıldıktan sonra 1GB / 35TL, 1GB’ı 9 kez aştıktan sonra; 5GB / 35TL olarak ücretlendirilir.

Fatura aşımı nasıl durdurulur?

1 Aralık 2017 tarihinden itibaren, kullanım miktarı %80 ve %100 sınırlarına ulaştığında bildirim almak istemeyen bireysel müşterilerimiz KMSH İPTAL yazıp 5555’e gönderebilecekleri gibi, Müşteri Hizmetleri veya Türk Telekom uygulamasından da işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Turkcell’de Duran tarife var mı?

Artık fazla paketleme konusunda endişelenmeyin! Paketiniz için çok fazla ödeme yapmaktan kaçınmak için bir Mobil İnternet Limit Durdurma kampanyası tanımlayabilirsiniz. Paketinizin internet bağlantısı bittiğinde kullanımınız durur. Kullanmaya devam etmek için daha fazla internet paketi satın alabilirsiniz. Mobil İnternet Limit Durdurma kampanyasından yararlanmak ücretsizdir.

Turkcell fatura takip ücretli mi?

Fatura takip hizmeti aylık sadece 14.90 TL’dir. Paketiniz dilediğiniz kadar yenilenir. Hizmet ücretine tüm vergiler dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Paket üyeliğinizi CANCEL FATURATAKIP yazıp 2200’e göndererek iptal edebilirsiniz.

Akıllı paket nedir?

Son 30 gün içinde sözleşmesiz veya kontratlı olarak Türk Telekom’dan akıllı telefon satın alan Türk Telekom abonelerine kesintisiz iletişim, müşteri adresine servis ve ek +1 yıl garanti imkanı sunan bir servis paketidir.

Turkcell aşım paketi nasıl yapılır?

Akıllı Fazlalık paketine abone olun; ASİM yazıp 6767’ye kısa mesaj gönderebilirsiniz.

Turkcell internet aşım 1 GB ücretli mi?

Data hattı paket faydasının sonunda yurt içi kullanıma yönelik başka bir paket bulunmuyorsa her 1 GB için vergiler dahil 50 TL ücret tahsil edilecektir.

Su faturası neden 0 TL gelir?

Sayacınızda tüketim olmadığı için fatura tutarı “0 TL” olarak görüntülenecektir. Söz konusu dönemde elektrik tüketimi gerçekleşmiş ve faturaya yansımamış ise; muayene için en yakın servis noktamıza başvurabilir veya 444 4 372’yi arayabilirsiniz.

Turkcell faturalı hat bedava mı?

Yeni hattınız hediye GB’lerle birlikte ücretsiz! 🤩 .tr’den yeni faturalı hattınızı alın, 4 ay boyunca her birinize 2 GB, toplamda 8 GB ile hattınızı kapınıza getirelim. 👉 bit.ly/TikDiye.

Turkcell fatura takip ücretli mi?

Fatura takip hizmeti aylık sadece 14.90 TL’dir. Paketiniz istediğiniz kadar yenilenir. Hizmet ücretine tüm vergiler dahildir. Vergiler hakkında detaylı bilgi için tıklayın. Paket üyeliğinizi CANCEL FATURATAKIP yazıp 2200’e göndererek iptal edebilirsiniz.

Turkcell internet aşım ücreti ne kadar?

Aşağıdaki tarifelerin paketlerinden faydalanırken 500 MB kotasını aşmanız halinde 100 MB’lık kullanım için 5,18 TL ücretlendirilirsiniz. Paket içeriği bittikten sonra dakikaları kullanmaya devam etmeniz halinde dakika başına 1,90 TL ücretlendirilirsiniz.

Turkcell uygulaması ücretsiz mi?

Turkcell uygulamasını kullanmak da ücretsizdir.

Kaynak: netromakmakina.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir